Російські окупанти штурмують українські військові об’єкти в Криму (відео)

14:21 10 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dw.de

Про це повідомляють у понеділок у Міністерстві оборони.


Відео: «Телеканал новин «24»

Зокрема голова медіа-центру Міністерства оборони в Криму Владислав Селезньов інформує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Із Новофедоровки повідомляють, що в ці хвилини солдати російської армії намагаються захопити командний пункт аеродрому, всередині якого перебувають українські військовослужбовці»;

«Джерела з Бахчисарая повідомляють , що в ці хвилини на територію Автобату в Бахчисараї проникли невідомі озброєні люди. Їх близько 10 осіб. Прибули до частини на двох мікроавтобусах. Їх вимоги і те, хто вони, уточнюю»;

«Представники сил самооборони прибули на територію Сімферопольського військового госпіталю. Зажадали від начальника госпіталю Євгенія Пивовара залишити територію військової медичної організації. Зібрали весь персонал в клубі госпіталю. Розмовляють. По периметру госпіталю стоять представники самооборони, вхід заблоковано».

Натомість «Українська правда» повідомила в понеділок:

«Станом на 13:45 у Бахчисараї озброєні люди захоплюють військову частину А-2904. Про це «Українській правді» повідомив заступник командира іншої української частини у Бахчисараї Володимир Докучаєв, з посиланням на військових частини А-2904.

«До частини під’їхали озброєні люди і станом на зараз захоплюють її», - повідомив він. «Це вся інформація, яку ми маємо», - додав він.

Як відомо, раніше у неділю командира саме цієї частини Володимира Садовника викрали невідомі проросійськи налаштовані люди. У понеділок він вийшов на зв'язок з дружиною, але досі перебуває у полоні».

Натомість прес-центр Міністерства оборони інформує в понеділок:

«Сьогодні, 10 березня, близько 20 агресивно налаштованих громадян з так званої «народної самооборони Криму» увірвалися на територію військового госпіталя у Сімферополі. Начальника Сімферопольського військового госпіталя невідомі вивели за територію медичної установи та не допускають на робоче місце. Командування і весь медичний персонал заблоковані у приміщенні клубу.

На даний час в госпіталі на лікуванні перебуває більше 20 важкохворих, один з яких — в реанімації. Військові лікарі не можуть надати пацієнтам необхідну медичну допомогу».

Невдовзі прес-центр Міністерства оборони додав:

«Після втручання командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України та проведення переговорів з агресивно налаштованими активістами, начальник Сімферопольського військового госпіталя імені Святителя Луки перебуває на робочому місці.

Територія медичної установи залишається заблокованою, по периметру розташовані особи з так званої «народної самооборони Криму».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів