Російські окупанти Новоазовська на Донеччині розмріялися дійти до Львова (відео)

00:54 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Інтернет-портал «А4» опублікував у середу звернення бойовика, коментуючи його так: «Сумнівно, що цю заяву треба сприймати на повному серйозі – радше, вона має пропагандистський характер для підняття бойового духу терористів і їх прихильників».


Відео: «Весна Русская»

«Російські окупанти міста Новоазовськ Донецької області без масок перед відеокамерою заявили про похід на Львів. Сумнівно, що цю заяву треба сприймати на повному серйозі – радше, вона має пропагандистський характер для підняття бойового духу терористів і їх прихильників», – повідомив сьогодні, 15 жовтня, інтернет-портал «А4». У його повідомленні також зазначено:

«Людина у військовій формі з вираженим російським акцентом також представив своїх бойовиків. Нагадаємо, що військові експерти, які аналізують поведінку російських армійських підрозділів, які діють спільно з угрупованнями бойовиків, наголошують на планах Кремля за будь-яку ціну створити коридор по суші до Криму. Для цього їм потрібно захопити Маріуполь.

Напередодні зими, коли через Керченську переправу у зв'язку з погодніми умовами не зможуть доставляти продукти та іншу провізію, росіяни можуть зважитися на прорив. Концентрацію російських військ спостерігали як на півночі Криму, так і біля Новоазовська.

Так, на початку жовтня цього року координатор спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляв, що підрозділи регулярної армії РФ зосереджуються в районі Докучаєвська – Новотроїцького – Ольгинки й Новоазовська. А перекинуті раніше у ці місця підрозділи посилюють бронетехнікою й артилерією. Також у район Докучаєвська прибув конвой постачання – до 30 вантажних автомобілів».

Про це повідомили в середу на сайті інтернет-порталу «А4».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів