Російські окупанти й терористи продовжують обстріли позицій українських війск, – «ІС»

11:10 7 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvzvezda.ru

Такі оперативні дані спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» оприлюднені в неділю на її сайті й координатором «ІС» Дмитром Тимчуком.

Спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив» та її координатор Дмитро Тимчук повідомили сьогодні, 7 вересня:

«Російсько-терористичні війска продолжують активні обстріли позицій українських військ і цивільних об'єктів, незважаючи на домовленості про «перемир'я» Українські війська строго дотримуються режиму «перемир'я», не здійснюючи активних дій і відкриваючи вогонь виключно у відповідь.

Зокрема, ввечері 6 вересня були обстріляні позиції українських сил поблизу населених пунктів Станиця Луганська, Донецьке, Золоте, Дебальцеве. З мінометів було обстріляно аеропорт в Донецьку.

Також російськими військами і терористами зі застосуванням ствольної і реактивної артилерії обстріляні позиції українських військ і цивільні об'єкти в районі Маріуполя.

Окрім того, минулої ночі обстріляні позиції і блок-пости українських військ в районі населених пунктів Авдіївка, Золоте, Некішине, Широкине, Лебединське. В результаті вогню українських військ знищений 1 танк супротивника. У районі Дебальцево терористами обстріляний санітарний автомобіль українських військ, що мав відповідні позначення».

Про це повідомляється в неділю на сайті «Інформаційного Спротиву» й сторінці Дмитра Тимчука в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів