«Регіонали» проголосували в Харкові «за» перебрання ними влади на Південному Сході (відеотрасляція)

14:11 22 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: gordonua.com

Як повідомляє в суботу «Українська правда», вони скандують: «Росія! Росія!».


Відео: «Всякая всячина»

У резолюції харківського з'їзду депутатів місцевих рад Південного Сходу країни та Верховної Ради Криму від «Партії регіонів» заявлено, що вони «перебирають на себе всю повноту влади до забезпечення конституційного порядку в Києві». У ній також мовиться: «Ми, органи місцевого самоврядування всіх рівнів, Верховна Рада автономної республіки Крим, Севастопольська область вирішили взяти на себе відповідальність за забезпечення конституційного ладу, виконання закону та прав громадян на своїй території».

У резолюції харківського з'їзду зазначено, що «такий стан діятиме до забезпечення конституційного порядку в Києві». «Регіонал» Вадим Колесніченко, який зачитав цю резолюцію, вигукує: «За дружбу з Росією! Економічну! Духовну! Віросповідальну!». Зал скандує «Росія! Росія!»

Про це інформує сьогодні, 22 лютого, «Українська правда». Натомість «Espreso.tv» повідомляє в суботу: «Харківський з'їзд ухвалив безглузду резолюцію. Делегати «сепаратистського» з'їзду не наважились переступати закон. У резолюції харківського з'їзду, яку зачитав Вадим Колесніченко, не було жодної згадки ані про автономію, ані про федералізацію. Все звелося до того, що «з огляду на події останніх днів у Києві» органи місцевого самоврядування на місцях перебирають на себе відповідальність за забезпечення порядку на місцях «на період до відновлення конституційного порядку й законності, а також легітимації нової влади».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів