«Регіонали» не вважають Клюєва винним у розгоні Майдану (доповнено відеосюжетом)

12:45 16 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

У них немає претензій до секретаря РНБО, за чиїм розпорядженням, як повідомив на допиті в Генпрокуратурі голова КМДА Попов, «беркутівці» жорстоко побили активістів.


Відео: 5 канал

Депутат фракції «Партії регіонів» Ганна Герман заявила в понеділок журналістам, що в цієї політсили, за її словами, «немає претензій чи звинувачень до секретаря РНБО Андрія Клюєва. Нардеп повідомила також із цього приводу:

«Клюєв і далі утримує свої позиції та авторитет у «Партії регіонів». Андрія Петровича зустріли оплесками. Його фракція дуже підтримує. Ми знаємо, що Андрій Петрович – це людина, яка зробила великий внесок в євроінтеграцію. Будь-які звинувачення відносно Андрія Петровича – це інсинуації, і намагання звалити з хворої голови на здорову».

Ганна Герман також висловила сумнів у тому, що екс-голова КМДА Олександр Попов давав свідченя проти Клюєва: «Я не певна, чи Попов там таке сказав, і чи він щось таке взагалі говорив. Я не певна, що ті документи, які з'явилися в інтернеті, чи це не фальшивка». Про це інформує сьогодні, 16 грудня, «Українська правда».

Своєю чергою, лідер фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов розповів на брифінгу в понеділок, що її депутати навіть не розпитували секретаря РНБО Андрія Клюєва на своїй сьогоднішній нараді у кінотеатрі «Зоряний» у про розгін Майдану. За його словами, «багато інформації ЗМІ з цього питання подається неправильно».

А на прохання надати інформацію правильно, а саме розповісти, за чиєю вказівкою був розігнаний Майдан 30 листопада Єфремов зазначив, що це може сказати лише слідчий по завершеню розслідування. Разом із тим він спочатку піддав сумніву достовірність протоколів допиту трьох підозрюваних чиновників, де зокрема вказується пана Клюєва, а потім заявив, що поява таких протоколів є порушенням таєиниці слідства.

«У фракції не виникало запитань до Андрія Клюєва шодо цього. Взагалі ставлення у фракції до Андрія Петровича є дуже добрим. Коли він зайшов, фракція вітала його аплодисментами», - повідомив також Єфремов. Про це інформує сьогодні, 16 грудня, також «Українська правда».

Як повідомляв «Щоденний Львів», голова КМДА Попов розповів на допиті в Генпрокуратурі з приводу подій на Майдані Незалежності в ніч 30 листопада, що він виконував розпорядження Клюєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів