«Регіонали» не порушували кадрових питань, – нардеп (доповнено відеосюжетами)

11:59 16 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Обговорювати їх нібито вирішили вже після Нового року.

Представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко заявив у понеділок журналістам, що на сьогоднішній засіданні парламентської фракції «Партії регіонів» у столичному кінотеатрі «Зоряному» кадрові питання щодо членів уряду не порушувалися. «Висловили зауваження. Там не було претензій персональних до якогось члена уряду, а загалом до уряду, до тих губернаторів, які працюють сьогодні в регіонах», – поінформував також Мірошниченко.

Представник президента в парламенті запевнив відтак, що «фракція «Партії регіонів» у парламенті монолітна, єдина». «Фракція, ставлячи складні питання, все одно діятиме узгоджено й разом», – додав він. А відповідаючи на запитання про те, коли буде переформатовано склад Кабінету Міністрів, Ю.Мірошниченко сказав: «Сьогодні не йшлося про дату переформатування уряду». Про це повідомляє сьогодні, 16 грудня, «Інтерфакс-Україна».

Своєю чергою, «регіонал» Олег Царьов сказав у понеділок журналістам: «Ми вирішили ці питання обговорювати після нового року». Про це також інформує сьогодні, 16 грудня, «Інтерфакс-Україна».

Тож, як бачимо, члени парламентської фракції «Партії регіонів», як кажуть у таких вирадках, «плутають у показах».

Як інформував «Щоденний Львів», вчора «Цензор.НЕТ» повідомляв із посиланням на власні джерела, що «за» відставку уряду можуть проголосувати понад 100 депутатів «Партії регіонів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів