Речники як АТО, так і РНБО спростували інформацію про оточення українських військ (відео)

19:54 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kolomyya.org

Речник АТО Олексій Дмитрашківський заявив у понеділок: «Усі чутки стосовно оточення наших військ є маячнею певних пропагандистських джерел».


Відео: Військове телебачення України

Речник АТО Олексій Дмитрашківський заявив сьогодні, 8 вересня, під час брифінгу: «Усі чутки стосовно оточення наших військ є маячнею певних пропагандистських джерел. Їхня мета – скористатися цією брехнею та вплинути на бійців сил АТО, змусити їх залишити позиції».

Дмитрашковський додав, що українські військові в односторонньому порядку дотримуються режиму припинення вогню, однак терористи продовжують обстріли позицій та блокпостів сил АТО.  «Зокрема, порушення режиму припинення вогню зафіксовано поблизу н.п. Нижня Кринка, Авдіївка, Кіровське, Фащівка, також з установок БМ-21 «Град» було обстріляно аеродром «Донецьк», – заявив речник АТО, повідомлення якого передає в понеділок телеканал «Еспресо.TV». Натомість агенція УНІАН інформує:

«Військовослужбовці, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, в оточенні під містом Дебальцеве не перебувають. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив речник Іфнормаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів.

«У Дебальцевому українські військовослужбовці знаходяться на своїх позиціях. Активних дій там не спостерігається... З приводу оточення в мене інформації немає. Можливо, супротивник знаходиться з різних боків, як під Слов’яносербськом. Повного оточення там немає», – сказав Лисенко».

Про це повідомляє сьогодні, 8 вересня, на сайті УНІАН.

Як інформував «Щоденний Львів», журналіст Роман Бочкала й українські військовослужбовці повідомили в понеділок, що російські окупанти обстрілюють у місті Дебальцеве наші батальйони й загрожують їм оточенням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів