Рашисти планують розпочати наступ 10 листопада, – ЗМІ

14:35 8 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Преса України»

Джерело, наближене до свердловських бойовиків, повідомило: «Всі говорять про ранок понеділка. Ми чекаємо наступу по всій лінії фронту».

Інтернет-портал «Преса України» передало сьогодні, 8 листопада, повідомлення, за його словами, «джерело, наближеного до свердловських бойовиків», про те, що російсько-терористичні війська планують розпочати наступ по всій лінії фронту вже в найближчий понеділок, 10 листопада. У повідомленні також зазначено:

«Всі говорять про ранок понеділка. Ми чекаємо наступу по всій лінії фронту», – розповів джерело. Окрім того, очевидці повідомляють, що в Свердловському районі спостерігається велике скупчення військової техніки, а також – багато військовослужбовців із характерним «акаючим» акцентом.

Зазначимо, бойовики активно почали перекидати військову техніку. Зокрема, елітні війська 4-ї гвардійської Кантемирівської танкової дивізії передислокувалися ближче до Щастя, а саме до Веселої гори.

Також забрали бойовиків із блок-постів Новосвітлівки і  Хрящуватого. Окрім того, терористи стягують свою техніку у напрямку селища Трьохізбенка Слов'яносербського району у числі якої танки, РСЗВ «Град» та артилерія».

Про це повідомляє сьогодні, 8 листопада, інтернет-портал «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів