Путін знову збрехав про відведення російських військ від українського кордону, – НАТО (відео)

18:44 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: elise.com.ua

Головнокомандувач силами Альянсу у Європі Філіп Брідлав заявив сьогодні, 15 жовтня, що в НАТО не зафіксували суттєвого зменшення угрупування російських військ на кордоні із Україною.


Відео: 5 канал

У НАТО не зафіксували суттєвого зменшення угрупування російських військ на кордоні із Україною. Про це повідомив головнокомандувач силами Альянсу у Європі Філіп Брідлав на прес-конференції у грецькому місті Салоніки.

За його словами, НАТО прийняли до уваги заяву Путіна про відведення військ, втім все ще чекають на виконання цієї обіцянки. Філіп Брідлав також зазначив: 

«Перш за все, ми вітаємо рішення про відведення військ від кордону із Росією. Тепер ми з нетерпінням чекаємо таких кроків. Поки що суттєвих змін не відбулося. Альянс вже давно зазначав: єдиний шлях для нормалізації ситуації – це повне виведення російських військових та техніки з території України, а також зменшення військової присутності на кордоні з боку Росії».

Телевізійний «5 канал», який передає в середу цю заяву, також нагадує, що у ЄС вже обережно схвалили наказ Путіна про відведення військ від українського кордону. Але прем‘єр-міністр РФ Дмитро Медведєв сьогодні заявив, що відведення російських військ від кордону з Україною не варто сприймати, як якийсь сигнал.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів