Путін закликав перенести референдум, щоб зупинили антитерористичну операцію в Україні, – нардеп

23:23 7 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Народний депутат Олександр Бригинець закликає в середу: «Сподіваюся, наша влада нас не зрадить і не підіграє Путіну, припинивши АТО!».

Народний депутат від ВО «Батьківщина» Олександр Бригинець пояснює сьогодні, 7 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Чому Путін закликав сепаратистів перенести референдум? Перша і поширена думка – на нього натиснули в Європі. Це правда. Але не вся...

Вся правда полягає в тому, що оголошення фальшивих результатів фальшивих референдумів ставило Путіна перед вибором, який не на його користь. Він повинен був би або радісно сприйняти ці «результати» і прийняти знекровлені області до складу РФ – чого абсолютно щиро чекали сепаратисти – або зрадити «російськомовне населення Донбасу, яке покладало надію на Путіна».

Путін не планував робити Донецьку і Луганську область частиною РФ. Він планував дестабілізувати ситуацію у 8 регіонах (пам’ятаєте дивну вимогу сепаратистів, яка одного разу прозвучала: Україна повинна мати право отримувати кредити лише за згодою двох третин регіонів.

Дві третини від конституційних 27 – це 18. А Україна без Криму і без так званої Новоросії – це 17), перетворивши Україну в безпомічну аморфну територію.

Для цього треба дати шанс, зупинивши АТО (антитерористичну операцію. – Ред.), закріпитися сепаратистам у Донецьку і Луганську і, скориставшись паузою, посилити підготовчі роботи в інших 6 областях.

Саме тому Путін не лише запропонував перенести так званий референдум, а й припинити АТО.

Якщо Україна справді припинить АТО, то Путін застосує усі свої резерви для того, щоб дестабілізувати ситуацію в інших регіонах, заморозивши сепаратистські анклави в Донецькій і Луганських областях. А боротися з численними слов’янськами по всьому Півдні і Сході України у наших силовиків ресурсів не вистачить. Тож Путін може отримати подвійну перемогу.

Як змусити Путіна програти? Посилити АТО і локалізувати та знищити сепаратистські осередки ще до президентських виборів.

...Тепер я розумію, що цей план Путіна був заготовлений давно. Саме тому в останні дні на Донбасі стало масовим знищення паспортів проукраїнськи налаштованих громадян та їх залякування з метою виїзду за межі регіону.

У таких умовах вони не лише не зможуть взяти участь у виборах, а й не зможуть підняти аморфну частину місцевих жителів на реальне протистояння сепаратистам. Фактично почалася зачистка Донбасу і так званий референдум проведуть тоді, коли ця зачистка завершиться, що можливо лише за умови припинення АТО.

Сподіваюся, наша влада нас не зрадить і не підіграє Путіну, припинивши АТО!».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Путін закликав своїх колаборантів в Україні перенести псевдореференум – для діалогу з Києвом, колаборанти Путіна в Донецьку пообіцяли завтра обговорити його заклик перенести псевдореферендум – про це заявив у середу співголова «народної ради Донецької Народної республіки» Денис Пушилін, водночас, в «уряді» колаборантів Росії в Донецьку – проти перенесення псевдореферендуму 11 травня: його член Олександр Васьковський заявив у середу: «Цього не треба робити. Я вкрай негативно ставлюся до цього питання», газета «Деловая столица» дійшла висновку, що закликом перенести псевдореферендум Путін навпаки – легалізовує його, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук наголошує, що Путін почав чергову гру, але брехня про «відведення військ» не дозволяє спокушатися, бо заспокійливі й мало не миролюбні заяви Путіна – шоу для найдовірливіших.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів