Путін уникає ризикованих рішень - ISW

14:04 6 лютого 2023 р.

Фото до новини

Дії путіна свідчать про те, що він уникає ризикованих рішень, які можуть загрожувати його владі

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com

Новий широкомасштабний наступ Росії в Україні може відбутися впродовж десяти днів. Як пише Financial Times, цитуючи військових експертів, очікується, що атака відбудеться до того, як сучасні західні танки та інша зброя прибудуть в Україну. Хоча у Польщу вже доставили перший танк Leopard 2, який Канада передала Україні у рамках нового пакету військової допомоги.

Аналітики вважають, що ймовірною точкою нової російської атаки є західна частина Луганської області в околицях Кремінної, а також місто Лиман Донецької області, відвойоване українськими військами восени минулого року. Західні аналітики стверджують, що Росія скупчувала там війська протягом тижнів.

Разом із тим, як аналізують в американськорму Інституті вивчення війни, дії путіна свідчать про те, що він уникає ризикованих рішень, які можуть загрожувати його владі. Проте нереалістичні цілі, які путін поставив перед своєю армією, вимагають саме подальших ризиків. Американські аналітики роблять висновок, що «небажання путіна ризикувати у звичайній війні в Україні вказує на те, що він навряд чи піде на ядерну ескалацію або війну з НАТО». 

Справжня війна ще навіть не почалася, - CNN зі слів командувача

Польща розміщує Patriot у варшавському аеропорті

12 російських гелікоптерів покинули прикордонний район Білорусі з Україною

Російські війська намагаються взяти Бахмут, - Маляр

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів