Путін продовжує нацьковувати на Україну кавказців

23:40 5 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rossiarusskie.biz

Як повідомив у вівторок луганський сайт «Іnformator.lg.ua», вчора до Червонопартизанська увійшла велика колона техніки: до 30 танків, багато вантажівок із гарматами на причепі й до 300 добре екіпірованих солдатів «кавказької зовнішності».

4 серпня в Червонопартизанськ (Свердловського району) увійшла велика колона техніки: близько 30 танків, велика кількість вантажівок, з гарматами на причепі. У вантажівках було близько 300 добре екіпірованих солдатів, всі кавказької зовнішності.

Місцевих жителів вони попросили сховатися в підвалах. Сказали що приїхали воювати з американцями. Розповів по телефону місцевий житель.

«Ми приїхали з Осетії воювати за Россию. Ця територія, вже частина Росії, а люди, що живуть тут, громадянин Росії, ми приїхали їх захищати від американських найманців. Вам всім зараз краще сховатися в підвалах і не виходити, тут буде війна», – переповідає розмову зі солдатами місцевий житель.

Осетинам спробували пояснити, що тут немає американських солдат, а в полі стоять солдати 72-ї бригади української армії. Осетини заперечили, стверджуючи, що Україна дуже маленька і бідна країна і у неї немає своєї армії, а воюють за Україну тільки американці.

«У них було таке хороше озброєння, екіпірування й діяли так чітко, що, поки з ними не заговорив, думали що це вони американці, а виявляється вони з ними воювати прийшли», – пояснив місцевий житель.

Також осетини розповіли, що до зими на сході України все закінчиться й там буде спокійно. А вони готуються воювати в Києві, тому що там живуть їхні кровники (кровні вороги). Саме Київ за їх словами давав Грузії і Саакашвілі зброю для війни з Осетією. 

«Нас здивувало їх ставлення до ополченців. Ці осетини, сказали, що вони зневажають їх. Обзивали всякими останніми словами. Кажуть, що вони не воїни, а мародери і вони будуть розстрілювати всіх бойовиків, кого зловлять», – розповів такожмісцевий житель.

Самі осетини поводилися дуже чемно, за все, що брали, платили. Навіть за воду, яку у людей в криниці набирали, й за яблука з дерев платили.

У них були різні гроші: гривні, рублі й ще якась невідома валюта. А потім їм поскаржилися на одного з бойовиків в Олександрівці – він гроші вимагав, машини забирав, його там Поліцаєм назвали люди. Осетини пішли до нього в будинок і розстріляли всіх хто там був, правда самого поліцая вдома не було.

Зараз осетини вже виїхали. Куди – не ясно. Вони вночі переміщуються. Залишилися декілька танків, і пара десятків солдат.

Зате тепер через Червонопартизанськ відкрито коридор і багато людей тут їде до Росії. Серед них дуже багато поранених чоловіків, місцеві жителі вважають, що це поранені бойовики їдуть на лікування. “

«Фактично коли прийшли осетини, то української армії вже не було біля міста. Їх незадовго попередили, що якщо вони не підуть, то з території Росії почнуть стріляти по Червонопартизанську з «Градів». За словами бойовиків, їх на кордоні стоїть 40 штук, місто б знищили. Це був шантаж. І армія пішла, що б не загинули люди», – закінчив свою розповідь місцевий житель.

Про це повідомив сьогодні, 5 серпня, луганський сайт «Іnformator.lg.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів