Путін готує заворушення в Одеській області, – РНБО

14:33 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Заступник секретаря Ради безпеки та оборони Вікторія Сюмар заявила в четвер: «За нашими даними, саме до цього регіону Росія приділяє особливу увагу».

Як передає сьогодні, 27 березня, кореспондент «Укрінформу», заступник секретаря Ради безпеки та оборони Вікторія Сюмар розповіла в четвер, на брифінгу в Українському кризовому центрі: «Що стосується Придністров'я і загрози на тому напрямку – там ситуація достатньо загрозлива. За нашими даними, саме до цього регіону Росія приділяє особливу увагу і все це робиться з метою організації заворушень в Одесі. Цей регіон є достатньо важливим для Росії, оскільки через нього вона хоче створити так званий пояс безпеки для Криму з півдня, аби забезпечити Крим питною водою.

Як інформував «Щоденний Львів», депутат Одеської обласної ради Олексій Гончаренко попереджав, що ФСБ Росії готує вторгнення в Одеську область, де був скоєний напад на склад зі зброєю, СБУ знешкодила в Одесі диверсійну групу, Путін розкручує контрреволюцію в Україні та інтервенцію назовні, практично щодня в Україні затримують провокаторів «Русской весны», до України вперто намагаються проникнути російські диверсійні групи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів