В Одеській області – напад на склад зі зброєю (відео)

15:51 24 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Вартовий перешкодив диверсантам заволодіти нею попереджувальними пострілами в в повітря.

Група невідомих людей в балаклавах і камуфляжній формі скоїли цієї ночі напад на базу ресурсного забезпечення та аварійно-рятувальних робіт обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (колишня військова частина Д1002, 2-й загін забезпечення військ цивільної оборони України, в часи СРСР – арсенал ракетних військ стратегічного призначення ) в селі Жеребкове Ананьївського району Одеської області. Нападників було більше десяти.

Вони скрутили одного вартового складу й відібрали у нього карабін СКС, але другий почав стріляти в повітря , підняв тривогу і нападники втекли. Зараз на місці події працює міліція і СБУ.

Повідомляючи про це сьогодні, 24 березня, з посиланням на обласне управління МВС, одеське інтернет-видання «Думская» нагадує, що після демілітаризації в 2004-2005 роках сил МНС України і перетворення військ Цивільної оборони України в невійськову (спеціальну) Оперативно- рятувальну службу цивільного захисту вона успадкувала велику кількість зброї , в тому числіч автомати, кулемети, снайперські гвинтівки, карабіни, гранатомети, гранати й боєприпасів. Зброя була вивезена з розформованих і реорганізованих військових частин МНС (за винятком необхідного для охорони та оборони майна та об'єктів ) і сконцентрована на трьох складах, в тому числі в селі Жеребкове .Саме його й намагалися захопити невідомі.

Як інформував «Щоденний Львів», депутат Одеської обласної ради Олексій Гончаренко попереджав, що ФСБ Росії готує вторгнення в Одеську область

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів