Псевдогуманітарний конвой Путіна прикривався заручниками й був помічений біля моргів

21:20 23 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомили в суботу в.о. голови Луганської облдержадміністрації Ірина Веригіна й прес-центр АТО.

«Російський гуманітарний конвой на виїзді з території України прикривався заручниками з числа цивільного населення», – повідомили сьогодні, 23 серпня, в.о. голови Луганської облдержадміністрації Ірина Веригіна. 

«Армія проводила свою операцію, але росіяни прикриваються мирни ми жителями, тому проводити якісь додаткові операції неможливо... Операція звичайно велась, але все це було точково і спрямовано на те, щоб не загинули мирні жителі»,– відзначила також Ірина Веригіна.

На уточнююче запитання «Чи використовувались цивільні громадяни як заручники?» Веригіна відповіла: «Так, деякі у них були як заручники».

Її повідомлення передає в суботу інформаційна агенція «УНН». Натомість у прес-центрі АТО інформує, щов населеному пункті Леніно Донецької області колона російських «КамАЗів», яка раніше без дозволу української влади перетнула український кордон, була помічена поблизу місцевих моргів. 

«В Леніно вантажівки з тієї ж колони (колони російських вантажівок) зупиняються біля моргів, де знаходяться тіла офіцерів російської армії», – йдеться в повідомленні, яке передає телеканал «Espreso.tv».

Як інформував «Щоденний Львів», речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив у суботу, що «КамАЗи» конвою Путіна завантажували награбованим на оборонних заводах Луганська.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів