Українські прикордонники не контролюють вісім пунктів пропуску з Росії й до неї

17:28 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Про це повідомив у п’ятницю речник ДПСУ Сергій Астахов.

Інтернет-видання «Тиждень.ua» інформує сьогодні, 20 червня, в повідомленні «Держприкордонслужба: вісім пунктів пропуску через кордон з Росією не контролюються»:

«Українські прикордонники не повернулися на вісім пунктів пропуску через кордон з Росією у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Сергій Астахов у коментарі Тиждень.ua.

За його словами, українські прикордонники не повернулися на один пункт пропуску через кордон у Донецькій області та сім пунктів пропуску через кордон у Луганській області. Йдеться про пункти пропуску »Маринівка-Куйбишево» на Донеччині та «Червонопартизанськ-Гуково», «Червона Могила-Гуково», «Новоборовці-Олексієво-Тузлівка», «Краснодарський-Донецьк», «Краснодарський-Нижній Швирьов», «Сєвєрний-Донецьк», «Должанський-Новошахтинськ» на Луганщині.

Також речник Держприкордонслужби повідомив про перемогу українських силовиків у районі пункту пропуску «Ізварине» на Луганщині: «В районі Ізварине силовики вийшли і зайняли позиції біля державного корндону. Конкретно у цьому населеному пункті є перемога і вихід до державного кордону. Є проблемні ділянки  поблизу цього населеного пункту. За ті «метри» державного кордону ще доведеться повоювати».

У Раді національної безпеки та оборони не підтвердили інформацію про повернення повного контролю над державним кордоном України. «Якби весь кордон був контрольований нашими військами, ми б цю новину дали найпершою. Це був би дійсно етап перемоги і переходу до чіткого плану, який оголосив президент», – заявив речник РНБО  Володимир Чеповий».

Як інформував «Щоденний Львів», РНБО не підтверджує інформацію Міноборони про перекриття кордону з Росією.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів