Проти диверсантів терміново створять спецпідрозділи МВС – на основі цивільних формувань

20:40 13 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uzhgorod.net.ua

Про це заявив у неділю виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив сьогодні, 13 квітня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Міністр МВС України Арсен Аваков ухвалив рішення про ряд структурних новацій у міністерстві, що відповідають сьогоднішнім викликам часу. В умовах інспірованих ззовні сепаратистських терористичних атак, створення бандитських формувань, що фінансуються з-за меж країни, загрози внутрішньому порядку та законності – мною ухвалено рішення про створення корпусу спецпідрозділів МВС на основі цивільних формувань по всій території країни, йдеться у повідомленні Авакова.

Донецьк отримає свій спецпідрозділ, створений з патріотів країни та Донеччини. Луганськ – свій з луганчан. У Дніпропетровську буде створено спецпідрозділ Дніпро. Миколаїв, Одеса, Херсон, Харків... – практично кожен регіон отримає можливість мати таке стабілізаційний спецпідрозділ. Спочатку схід і південь, потім центр і захід країни.

МВС готове залучити більше 12 000 чоловік по всій країні до складу нових спецпідрозділів. А також надати озброєння, екіпіровку, керівництво кадровими офіцерами.

Перший наказ про створення спецпідрозділу «Схід» в Луганській області мною вже підписано. Створення спецпідрозділів відбуватиметься в найкоротший термін , без зволікань і формальностей – за викликами часу.

У найближчу добу на сайті МВС будуть розміщені контактні телефони та адреси регіональних вербувальних пунктів створюваних спецпідрозділів. Нова структура спеціальних підрозділів МВС – відповідь диверсантам , «зеленим чоловічкам» і іншим бандформуванням, які зазіхають на державність і цілісність України».

Як повідомляв «Щоденний Львів», виконувач обов’язків Президента оголосив терористам ультиматум і залучив проти них Збройні Сили.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів