Президент України запевнив, що зради не буде

18:00 2 грудня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на зустрічі лідерів країн «нормандського формату» зради не буде.

Президент повідомив в понеділок, 2 грудня, у відеозверненні, записаному під час занять спортом: «Ніякої зради не було і не може бути. Але я буду більше впевнено вести себе на цій зустрічі, якщо буду знати, що мені країна довіряє, що за моєю спиною цілий наш незалежний народ».

Зеленський також закликав не вірити політикам чи політичним силам, які говорять про можливу «зраду» на прийдешній «нормандській» зустрічі. Президент наголосив: «Не вірте нікому, війною нікуди ніхто не може піти, не хоче піти і втрачати ще сотні тисяч людей – ми не можемо собі цього дозволити. Тому – тільки дипломатія.

А стосовно перемовин із президентом РФ Зеленський зауважив: «Знаєте, без цього діалогу можна, але це приблизно, як біг на цій біговій доріжці, тобто ти щось робиш, калорії втрачаєш, але ти на місці. Ми не хочемо бути на місці, ми хочемо, щоб усе це закінчилося і ми знову були великою країною Україною».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України Володимир Зеленський заявив, що вибори на Донбасі можливі лише після виведення всіх незаконних військових формувань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів