Президент представив у Червонограді голову Львівської ОДА

16:45 6 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Володимир Зеленський призначив головою Львівської ОДА Максима Козицького.

Про це повідомили в четвер, 6 лютого, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що Глава держави зазначив, представляючи нового очільника ОДА під час робочої поїздки на Львівщину: «У нас є ваша людина – львів’янин Максим Козицький… Людина досвідчена, фахова. Ми шукали сильного менеджера – ось він. Я хотів би його привітати».

За словами Президента, Максим Козицький координуватиме всі проблемні питання області у співпраці з нещодавно призначеним віце-прем’єр-міністром – міністром розвитку громад і територій Денисом Шмигалем.

Максим Козицький – підприємець. Народився 1981 року у Львові. Навчався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа» (магістр медицини). Закінчив Національний університет «Києво-Могилянська академія» за спеціальністю «Менеджмент організацій» та Львівський національний університет імені Івана Франка («Спеціаліст з обліку і аудиту»).

Працював лікарем-інтерном з хірургії у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Потім – лікарем-методистом Львівського обласного центру здоров’я.

У 2007-2010 роках – член спостережної ради ТОВ «Укрнафтогазінвест». З 2010 до 2014 року був заступником генерального директора із загальних питань ТОВ «Укрнафтогазінвест». У 2014-2016 роках – заступник генерального директора ТОВ «Прикарпатська енергетична компанія».

В агенції новин «Укрінформ» розповіли, що церемонія представлення нового очільника Львівщини відбулася під час робочої поїздки глави держави на шахту «Межирічанська» Державного підприємства «Львіввугілля» у Червонограді.

Як інформував «Щоденний Львів», Зеленському готували у Львові незаплановану акцію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів