Президент пообіцяв вирішити проблему паводків назавжди або принаймні на десятиліття вперед

21:49 24 червня 2020 р.

Фото до новини

У найближчий час ми розглянемо повноцінну стратегію, залучимо всіх фахівців, щоб вирішити проблему паводків комплексно. Назавжди або принаймні на десятиліття вперед.

Таку обіцянку Президент озвучив сьогодні. 24 червня, у зв'язку з повінню в західних областях України.

Він зокрема сказав:

"Окремо я хочу звернутись саме до людей, які постраждали внаслідок повені, особливо це Івано-Франківська область, а також Закарпатська, Львівська, Чернівецька та Тернопільська.

Насамперед хочу висловити щирі співчуття родинам загиблих.

Інших постраждалих громадян хочу запевнити – держава не залишить вас у біді. Ми обов’язково відновимо зруйновані дороги, мости та іншу інфраструктуру.

Обов’язково вирішимо питання житла: або відновимо зруйноване, або знайдемо нове. Окремо вам буде виділено фінансову допомогу. Ми розуміємо, що для подолання наслідків може знадобитися не один мільярд гривень, але ці кошти обов’язково будуть знайдені.

Єдине, що тішить сьогодні, – це прогноз на найближчі дні, за яким рівень опадів, а отже й води в річках знизиться, а тому ми всі сподіваємось, що ситуація не буде загострюватися.

Ну а загалом у найближчий час ми розглянемо повноцінну стратегію, залучимо всіх фахівців, щоб вирішити проблему паводків комплексно. Назавжди або принаймні на десятиліття вперед".

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів