Прес-клуб хоче, щоб узаконили публічні дебати між кандидатами

16:09 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини

До закону про вибори народних депутатів треба вносити обов'язкову вимогу – про публічні дебати. Не «з ким хочу або з ким мені треба», а з усіма, хто зареєстрований і балотується.

Так вважають організвтори бліц-дебатів у Львівському прес-клубі.

Може, менше тоді стане тих, хто балотується. А ті, хто залишаться, - будуть більшими ораторами чи трибунами.

Це, по-перше. По-друге, почуємо і побачимо всіх кандидатів у нардепи: і тих, хто має гроші на переважно замовні телеефіри, і тих, хто цих коштів не має.

Забезпечимо хоч на годинку-дві більш-менш "рівний доступ виборців до кандидатів і кандидатів - до виборців".

Прес-клуб проводить такі дебати вже кілька виборних кампаній поспіль - вони безкоштовні. На дебати у Прес-клуб найбільш охоче йдуть дві категорії кандидатів: ті, які, образно кажучи, мають належний IQ, і ті, які не мають коштів на телеефіри.

Про винятки розповімо після 26 жовтня. Прес-клуб запрошував зголошуватися всіх. Майже всіх запрошували додатково телефоном - персонально кандидатів або через їхніх офіційних і повноважних помічників, виборчі штаби.

Провели 16 дебатів https://www.youtube.com/playlist?list=PLi8Shp5HWgWcH9v_KNFp3uoM0IqeLQIdf.

До 24 жовтня проведемо ще 5. Про подробиці перемовин з тими к)андидатами, які ще не з'явилися у дебатах, поки що не розповідаємо, щоб не впливати ними на "волевиявлення виборців". Обіцяємо цю розповідь подати до 23.59 24.10.2014. Буде цікаво почитати:)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів