Політик від БПП у Львові назвав ворогів України

14:39 23 листопада 2018 р.

Фото до новини

Історія України не знає такої тривалої війни з Росією. Війни були, але вони завершувалися швидше. І не нашою перемогою. Це вперше Україна воює з Росією вже цілих чотири роки. Але наша державність все ще існує.


Відео: Львівськиий прес-клуб

Про це сьогодні, 23 листопада, під час засідання Громадського прес-центру «Вибори-2019» на тему: «Які методи використовуватиме Росія на виборах Президента України і як їм протистояти», що відбулося у Львівському прес-клубі, нагадав голова ЛОО БПП «Солідарність» Юрій Гринів.

- Росія, якщо не може перемогти мечем, то починає розхитувати нашу державу, підкуповувати державотворців, розсварювати. І завжди домагається свого. Так було й при Богданові Хмельницькому, при інших гетьманах. Так було й сто років тому, у 1918 році, - каже він.  

Юрій Гринів застерігає, що до влади можуть прийти особи під жовто-блакитним прапором, але зовсім з іншими, неукраїнськими, інтересами. 

- Ми маємо розуміти, хто наші вороги. Це будь-який кандидат в Президенти, який відстоює позицію «мир за будь-яку ціну» або «мир без будь-яких додаткових умов», - це кандидат, який працює на російський уряд та російську державу, - наголосив він.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів