Підсилення 31-го блокпосту унеможливило його оточення чи знищення, – журналіст (відео)

22:58 1 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив у суботу: «Українське командування серйозно посилило угруповання наших військ. Бойові порядки ущільнилисясь. Зосереджені достатні резерви, в тому числі бронетанкові».


Відео: ТСН

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив повідомили сьогодні, 1 листопада:

«За підсумками боїв 31 жовтня на 31-му блок-посту загинув один український воїн, двоє отримали поранення. Обстрілу піддалися також 34-й і 29-й блок-пости – є поранені.

29-му дісталося особливо сильно. Загинув один з офіцерів. 

Однак сьогодні інтенсивність бойових дій у районі Щастя-Лисичанськ-Сміливе значно знизилася. Українське командування серйозно посилило угруповання наших військ. 

Бойові порядки ущільнилисясь. Зосереджені достатні резерви, в тому числі бронетанкові. 

Свіжий підрозділ посилив також оборону 31-го блокпосту. Концентрація українських військ в даний час робить неможливим оточення чи знищення 31-го блок-поста. Зв'язок з блок-постом підтримується, здійснюється постачання. 

Однак російські найманці продовжує без обмежень застосовувати артилерію й міномети для ведення обстрілів, в той час як українські війська не накривають райони зосередження противника, виконуючи план мирного врегулювання. Наша артилерія сьогодні й учора не працювала в цьому районі. 

Військове керівництво приділяє району Щастя-Лисичанськ-Сміливе серйозну увагу. Однак заборона на застосування артилерії обмежує можливості українських військ. 

Ворог діє безкарно, й ця безкарність викликає у військах втрати та питання до командування – наскільки адекватно оцінюється обстановка? Чи не час в цьому районі бити російських найманців з усіх стволів і накривати їх маневри в прифронтовій смузі?

Юрій Бутусов написав це в суботу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», Юрій Бутусов повідомляв сьогодні вночі, що загони  найманців здійснили двостороннє охоплення 31-го блокпосту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів