Під Старогнатівкою поліг у бою проти диверсантів український військовослужбовець і поранено сімох (відео)

08:30 7 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Expres.ua

Як повідомили у вівторок в оперативному зведенні прес-центрі АТО, на Донбасі не припиняються спроби штурму Донецького аеропорту й тривають бойові зіткнення між різними угрупуваннями бойовиків.


Відео: Espreso.tv

У сьогоднішньому ранковому оперативному зведенні прес-центрі АТО повідомляються такі новини зі зони бойових дій:

«Обстановка на сході України залишається складною. Бойовики не припиняють спроб штурму Донецького аеропорту, продовжують обстріли позицій наших військ на його території й здійснили обстріли блокпостів українських силовиків, які охороняють ТЕС у місті Щастя, що забезпечує електрикою Луганськ.

Непідконтрольні збройні формування встановлюють фугаси на шляхах, якими рухаються колони військової техніки та цивільні автомобілі. В районі Кас’янівки неподалік Маріуполя бойовики здійснили напад на дозор одного з українських підрозділів. 

Напружена ситуація поблизу Дебальцевого. Саме на цей район припадає найбільша кількість обстрілів наших позицій.

Унаслідок бойового зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальним підрозділом бойовиків в районі Старогнатівки (село в  Тельманівському районі Донецької області. – «ЩЛ») один український військовослужбовець загинув, семеро отримали поранення різного ступеню важкості. В Мар’їнці, під час огляду транспортного засобу на блокпосту невідомі особи відкрили вогонь по особовому складу чергової зміни. Вогнем у відповідь, одного порушника вбито, іншого поранено. 

Силами АТО зафіксовані бойові зіткнення між різними угрупуваннями бойовиків. Так, із району Кондратівки нанесено вогневий удар по Горлівці, а зі Жданівки здійснено мінометний обстріл Донецька».

Про це повідомляється сьогодні, 7 жовтня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів