Під Донецьком полягли в бою проти рашистів 13 бійців «Правого сектору» (відео)

11:33 13 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.comid73564314

Про це повідомили в середу прес-секретар та керівник інформвідділу «ПС».


Відео: 112 Україна

Прес-секретар «Правого сектору» Артем Скоропадський повідомив, що в ніч на середу під час проведення антитерористичної операції загинули 12 бійців партії «Правий сектор». Це повідомлення передає агенція «Українські Новини», яка також інформує: «Відповідно до повідомлень російських засобів масової інформації, бойовики розстріляли автобус із бійцями «Правого сектору» біля Мандрикіно Донецької області».

«Українські Новини» повідомляють про це сьогодні, 13 серпня. Натомість агенція «УНН» повідомляє в середу, що кількість загиблих бійців «Правого сектору», що потрапили у засідку біля Донецька, зросла. За останньою оперативною інформацією внаслідок нападу на автобус із українськими вояками загинуло 13 бійців «Правого сектору», ще декілька протрапили у полон.

Про це агенції повідомив керівник інформвідділу політсили Борислав Береза, який сказав:«На жаль кількість загиблих наших бійців зросла. За останніми даними загинуло 13 наших хлопців. Ще кількох взяли у полон. Проте точну кількість назвати не можу. Поро деталі випадку інформація не розголошується».

Як інформували «УНН», вчора на автобус із бійцями «Правого сектору» біля Донецька було скоєно напад із засідки.Разом із тим у штабі АТО зазначили, що інформації про подібну подію у них немає».

Агенція «УНН» повідомляє про це сьогодні, 13 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів