Партіям доведеться об’єднуватися в союзи, яких від нас не очікують, - нардеп у Львові

20:36 7 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Нові й несподівані союзи – вже незабаром. Місцеві вибори стануть ключовим моментом і гарним поштовхм до об’єднання демократичих сил.


Відео: Львівський пресклуб

Так вважає Сергій Соболєв, заступник голови партії ВО «Батьківщина», народний депутат України, пише DailyLviv.

- Ці вибори будуть цікавими тим, як формуватиметься більшість у різних районах. Багатьом партіям доведеться наступити на горло образам і власним амбіціям та об’єднуватися в союзи, яких від нас не очікують, - сказав він під час пресконференції «Місцеві вибори в умовах коронавірусної пандемії», яка відбулась у Львівському пресклубі.
За словами нардепа, окремі політики говорять про необхідність об’єднання ще до виборів, але, на його думку, це навряд чи трапиться.

Сергій Соболєв навів приклад того, як нині провладна монобільшість у парламенті голосує в унісон деякі законопроєкти разом із іншими силами. Тому, переконаний він, патріотичні сили також мусять шукати єдності задля відстоювання інтересів українців.

- На жаль, ми вміємо робити це лише у критичні моменти, як це сталося, коли треба було протистояти режиму Януковича. Чомусь, ми можемо об’єднатися вже тільки після того, коли такі, як Янукович, приходять до влади. Місцеві вибори – визначний і суттєвий момент. Я закликаю демократичні сили: так, нам треба буде об’єднуватись задля формування нормальної, працюючої, професійної, патріотичної більшості в кожній раді, – наголосив Сергій Соболєв.

У «Батьківщині» прогнозують невисоку явку виборців і багато зіпсованих бюлетенів на місцевих виборах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів