Партія Садового вважає Гриценка частиною постколоніальної системи управління державою

17:55 14 вересня 2018 р.

Фото до новини

Партія мера Львова Андрія Садового «Самопоміч» не вважає Анатолія Гриценка політиком нової генерації.

Про це в інтерв’ю "Главкому" заявив голова фракції у Верховній Раді Олег Березюк.

Як пояснив парламентарій, для нього Гриценко є частиною постколоніальної системи управління державою. "Він для мене такий самий, як і всі решта, частина постколоніальної системи управління державою", – зазначив політик. Відповідаючи на питання щодо можливості підтримки головою партії "Самопоміч" Андрієм Садовим кандидатури Гриценка на президентських виборах 2018 року, Березюк зазначив, що партія не зобов’язана когось підтримувати.

Подібну позицію раніше в своєму відео зверненні озвучив лідер Руху Нових Сил Михайло Саакашвілі. Оцінюючи майбутні вибори в Україні, без зайвої дипломатії він назвав ряд потенційних політиків-висуванців "д*рьмом", закликаючи "позбутися від старого політичного класу". Він також натякнув, що в цьому ряду знаходиться і потенційний кандидат в президенти Гриценко. Саакашвілі назвав його принизливо-зменшувальним "Толя". Сам Гриценко пояснив це тим, що "Саакашвілі не розуміє Україну".

Кілька тижнів тому Анатолій Гриценко також мав конфлікт з партією колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка "Справедливість". Тоді екс-міністр оборони України, звинуватив Наливайченка в організації провокації в аеропорту Дніпра (активісти вручили Гриценкові символічного гарбуза за продаж Дніпропетровського військового госпіталя, що опинився під заставою російського банку).

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів