Політика (cтор. 1120)

Фото для новини

12:00 4 лютого 2014 р.

Янукович утримує Партію регіонів у покорі

Чутки про розкол у фракції Партії регіонів були перебільшеними, вважають експерти. Вони кажуть, що опозиція не може втримати ініціативу у своїх руках, а це ставить під сумнів реалістичність її планів щодо голосування у вівторок за повернення Конституції 2004 року. Про переформатування парламентської більшості говорити зарано, зазначають політологи.

Політика

Фото для новини

16:12 3 лютого 2014 р.

У Львові можливі провокації тітушок, – А. Холявка

Збереження єдності, максимальне використання ресурсу місцевого самоврядування, де більшість мають проукраїнські сили з 2010 року, пильність. Такі головні передумови перемоги революції назвав під час брифінга-коментаря у Львівському прес-клубі голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Андрій Холявка.

Політика

Фото для новини

16:03 3 лютого 2014 р.

Прокуратура оскаржила 7 рішень райради у 2014 році, – Яворівський район

Прокуратура Яворівського району у 2013 році не оскаржила жодного розпорядження Яворівської райдержадміністрації, яке би суперечило чинному законодавству, але оцінила як протиправні три рішення Яворівської районної ради.

Політика

Фото для новини

15:33 3 лютого 2014 р.

Масовість Майдану та позиція олігархів – формула перемоги

Кількість людей на Майдані в Києві і на місцях та позиція олігархів. Таку формулу перемоги революції озвучив під час брифінга-коментаря у Львівському прес-клубі заступник голови фракції ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді Юрій Підлісний.

Політика

Фото для новини

15:07 3 лютого 2014 р.

Садовий вірить у перемогу над режимом Януковича

Сьогодні Львів долучився до акції «Не бійся! Ти - українець». О 12.00 год. працівники Львівської міської ради зібрались біля входу в Ратушу та разом виконали Національний Гімн України.

Політика