Особовий склад військової частини №3037 відмовився присягнути злочинному угрупованню «ДНР»

13:38 14 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Про це повідомили в середу в Управлінні Східного територіального командування внутрішніх військ МВС України.

Як передає сьогодні, 14 травня, видання «ОстроВ», в Управлінні Східного територіального командування внутрішніх військ МВС України повідомили в середу, що особовий склад заблокованої військової частини у Донецьку відмовився присягнути на вірність ДНР

Особовий склад військової частини №3037 у Донецьку, яку оточили терористи, відмовився присягнути на вірність злочинному угрупованню «Донецька народна республіка».  За даними правоохоронців, після проведення переговорів з терористами українські військові відмовилися переходити на сторону ДНР.

«Їх представники заявили, що, згідно з постановою, яка ухвалена «Донецької народною республікою», правоохоронні та силові структури повинні присягнути на вірність «Донецькій народній республіці». У разі відмови перейти на їхній бік вони повинні покинути Донецьку область», – розповіли в управлінні.

Як повідомляв у середу «Щоденний Львів», терористи вимагають зброю у військовій частині №3037 в Донецьку, від Національної гвардії у Донецьку й Луганську зажадали також прийняття присяги на вірність злочинним угрупованням «ДНР» та «ЛНР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів