Терористи блокують військові частини Національної гвардії у Донецьку й Луганську

13:04 14 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: RIA Novosti

Як повідомили в середу в МВС, бойовики вимагають прийняти присягу на вірність злочинним угрупованням «ДНР» та «ЛНР».

Інформаційна агенція «УНН» розповідає сьогодні, 14 травня, в повідомленні «Бойовики заблокували військові частини у Донецьку та Луганську»:

«Бойовики, озброєні автоматичною зброєю, оточили військові частини Нацгвардії у Донецьку та Луганську та вимагають від військовослужбовців скласти зброю. Про це УНН повідомили у МВС. Як зазначили правоохоронці, близько двох десятків озброєних бойовиків прибули до КПП біля в/ч у Донецьку та Луганську та оточили частини по периметру.

«Наразі бойовики ведуть переговори їі командирами частин. Екстремісти вимагають, щоб командири віддали наказ бійцям скласти зброю. За попередньою інформацією, серед вимог бойовиків також є те, щоб бійці Нацгвардії прийняли присягу на вірність ДНР та ЛНР. Проте про остаточні результати та деталі переговорів наразі не відомо. Збройного протистояння чи штурму немає», – зазначили правоохоронці.

Як повідомляв УНН, раніше війська Нацгвардії були виведені із епіцентру подій у Маріуполі. Нагадаємо, вчора оприлюднили заяву про те, що всі «воєнізовані структури» на Донбасі повинні підкорятися наказам «Стрілка» Гіркіна, а всі «невраховані» бойовики підлягають затриманню, а в разі збройного опору – знищуються на місці».

Як повідомляв у середу «Щоденний Львів», терористи вимагають зброю у військовій частині №3037 в Донецьку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів