Центр «Соціальний моніторинг» побачив у парламенті сім партій

20:50 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vistiradio.com.ua

Серед респондентів, які братимуть участь у виборах та визначилися із своїм електоральним вибором, за «Блок Петра Порошенка» планують проголосувати 39,8%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 11,2%, за «Народний фронт» – 10,4%, за ВО «Батьківщина» –5,9%, за ВО «Свобода» – 5,2%, за партію «Громадянська позиція» – 5,2%, за Партію «Сильна Україна» – 5,1%.

Центр «Соціальний моніторинг» провів із 30 вересня до 7 жовтня опитування населення у всіх областях України. Серед респондентів, які братимуть участь у виборах та визначилися із своїм електоральним вибором за «Блок Петра Порошенка» планують проголосувати 39,8%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 11,2%, за «Народний фронт» - 10,4%, за ВО «Батьківщина» –5,9%, за ВО «Свобода» - 5,2%, за партію «Громадянська позиція» – 5,2%, за Партію «Сильна Україна» – 5,1%.

На межі подолання 5-відсоткового бар'єру перебуває Політична партія «Опозиційний блок» (4,9% прихильників). Непогані шанси потрапити до парламенту також має Політична партія «Об’єднання «Самопоміч» (4,4%).

Всього було опитано 2021 респондент віком від 18 років і старше.У Донецькій та Луганській областях опитування проводилося на території, що контролюється офіційною владою України. В Криму опитування не проводилося.

Про це повідомляється сьогодні, 10 жовтня, на сайті Центра «Соціальний моніторинг».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів