Опозиція знову кличе сьогодні на Майдан – на 20:00 (відео)

18:56 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Штаб національного спротиву пояснює – «для прийняття рішень про подальші дії».


Відео: ТСН.ua

Про це повідомляє сьогодні, 23 січня, прес-служба ВО «Батьківщина». Радше, лідери опозиційних партій Віталій Кличко, Олег Тягнибок і Арсеній Яценюк, як і вчора, звітуватимуть перед майданівцями про результати чергового раунду переговорів із Януковичем щодо врегулювання політичної кризи в країні, на які вони пішли у четвер до Адміністрації президента.

А перед тим, як голови партій вирушили туди, прес-служба ВО «Батьківщина» опублікувала повідомлення «Арсеній Яценюк: Від Януковича ми маємо вийти з результатом – першим реальним кроком до врегулювання кризи, спровокованої владою». Відтак наведемо його повністю:

«Ми очікуємо рішення, яке дало б можливість уникнути кровопролиття, зупинити насилля, яке зараз відбувається в Києві, по областям, яке здійснює влада, берегти країну і йти далі по шляху збереження нашої держави і збереження майбутнього для кожного українця і зберегти країну», – заявив голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк журналістам перед початком переговорів опозиції з президентом у четвер, 23 січня. «Із цим ми йдемо до Януковича, і ми повинні вийти з результатом. Як перший крок, але реальний крок до врегулювання цієї драматичної кризи, яка спровокована владою», – сказав Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що «люди вимагають справедливого рішення»: «Ми тут, щоб передати вимогу людей». «Майже три місяці люди стоять і вимагають справедливості. І три місяці влада глуха», – сказав він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що зараз йдеться про «збереження життя людей і збереження країни як такої»: «І це – завдання в першу чергу влади, яка спровокувала це протистояння».

Як інформував «Щоденний Львів», нардеп Богословська повідомила сьогодні: «Була спроба обдзвонити депутатів, щоб зібрати підписи про позачергове засідання, щоб ввести надзвичайний стан. Цих підписів не забрали», попри це, про ймовірність надзвичайного стану вже попередили інтернет-провайдерів, мобільних операторів і медійників, окрім того, до нього готуються, за інформацією джерел «Еспресо.TV», силовики з усієї України – зі столиці надійшла вказівка всім офіцерам добиратися в Київ власним силами, щоправда, Азаров заявив, що влада «готова на компроміс», але після того, як Янукович запропонував «розглянути ситуацію в країні на позачерговій сесії ВР», інформаційне управління Апарату Верховної Ради повідомило: «Позачергова сесія Верховної Ради України сьомого скликання відбудеться у вівторок 28 січня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів