Синютка закликав всі політсили, включно із Самопоміччю, об’єднатися в новообраній ЛМР

15:34 27 жовтня 2020 р.

Фото до новини

У Львівській міській раді «Європейська Солідарність» матиме найбільше представництво депутатів - близько 30%. Такими є попередні результати більшості соціологічних служб, а також паралельного підрахунку експертів «ЄС».


Відео: Львівський пресклуб

Народний депутат України від "Європейської Солідарності", кандидат на посаду голови Львівської ОТГ, який вийшов у другий тур виборів, подякував виборцям за довіру під час брифінгу у Львівському пресклубі. Він пообіцяв не розчарувати тих, хто довірив політичній силі своє представництво, пише DailyLviv.

- У другому турі я зустрінуся з чинним головою Львова Андрієм Садовим. І зроблю все, щоб львів’яни отримали можливість змін у житті міста,- сказав він.

Олег Синютка також закликав усі політичні сили, які проходять в новообрану ЛМР, об’єднатися заради розвитку Львова і комфорту мешканців.

- У нас не повинно бути опозиціонерів, ми повинні об’єднатися всі, хто отримав підтримку від львів’ян. «Самопоміч», «Голос», «Варта», «Свобода» - всі, хто працюватиме в ЛМР і хто розуміє проблеми нашого міста, мають бути єдиними в бажанні зробити його кращим, - закликав він.

За його словами, передусім у Львові має бути викорінена корупція. Також слід припинити хаотичну забудову, «розкоркувати» місто, а громадський транспорт зробити зручним та ефективним. Також найбільшим викликом для нової влади Синютка називає епідемію коронавірусу.

Це - ті проблеми й ризики, з якими ми будемо боротися. Я дуже сподіваюся, що робитимемо це спільно та ефективно, - наголосив він.

Синютка тішиться, що Садовий дозрів до дебатів, і радо з ним подискутує навіть посеред вулиці Бандери.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів