Синютка тішиться, що Садовий дозрів до дебатів, і радо з ним подискутує навіть посеред вулиці Бандери

14:08 27 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Про це Олег Синютка, народний депутат України, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ, який вийшов у другий тур виборів, сказав щойно під час брифінгу «Львівщина після першого туру місцевих виборів», яка відбувається в ці хвилини у Львівському пресклубі.


Відео: Львівський пресклуб

- У другому турі я зустрінуся з чинним головою Львова Андрієм Садовим. Я переконаний, що перед другим туром виборів мають відбутися дебати. І я читав нинішній пост у Фейсбуці чинного міського голови. Тішить, що Андрій Іванович зголосився, хоча я пропонував йому влаштувати публічні дебати ще перед першим туром. Тоді він ухилився від них. Я упевнений, що дебати мають бути відкритими і конструктивними. Я дуже хотів би, щоб ми говорили про вирішення проблем Львова - міста, в якому хочеться жити, - сказав він.

Про це пише DailyLviv.

Олег Синютка також заспокоїв Андрія Садового на випадок, якщо той не пам’ятає, куди поклав свого паспорта:

- Паспорт брати не обов’язково – ми його ідентифікуємо і без документа.

Щодо майданчику для дебатів, то Олег Синютка вважає, що це не є принципове питання. Каже, він не проти зустрітися з Андрійєм Садовим навіть посеред вулиці Степана Бандери, де досі триває скандальний ремонт.

- Де зустрітися - домовимося. Думаю, над цим попрацюють штаби, – сказав він.

Нагадаємо, 27 жовтня Андрій Садовий розмістив на своїй сторінці у Фейсуці пост такого змісту:

«А тепер про дебати. В другому турі, коли відомі два фіналісти, вони, безумовно, повинні відбутись. Я готовий до спілкування зі своїм опонентом. Сподіваюсь, пан Синютка також готовий до конструктивної розмови, а не того, що ми бачили впродовж останніх місяців. Час і місце - до обговорення. 5 років тому в другому турі ми дебатували з тодішнім фіналістом Русланом Кошулинським (на фото). Попри все, вважаю, що дебатували гідно і з повагою один до одного.Тоді дебати організував нейтральний майданчик - Суспільне телебачення. Мене такий формат влаштовує».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів