«Нічого по Тимошенко прийнято не буде! Ми блефували рік – і все!», – визнав один із «регіоналів», – ЗМІ

19:05 6 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: pda.top.rbc.ru

За його словами, у четвер до розгляду законопроекту Анжеліки Лабунської Верховна Рада не дійде.

Декілька представників «Партії регіонів» повідомили виданню «КоммерсантЪ-Украина», що їх фракція не підтримуватиме завтра прийняття законопроектів, які можуть вирішити «питання Тимошенко».

«Нічого по Тимошенко прийнято не буде! Ми блефували рік – і все! Де обіцяні кредити? З кредитної лінії ЄС в $15 млрд нам дають тільки три! Крім того, Юлія Тимошенко повинна виплатити завдані державі збитки», – сказав один з депутатів «Партії регіонів».

За його словами, у четвер до розгляду законопроекту Анжеліки Лабунської Рада не дійде.

«Четвер – це 7 листопада, чергова річниця Жовтневої революції. «Свобода», за нашою інформацією, гарантовано зчепляться з комуністами, і Володимир Рибак закриє засідання! Ситуація стала загострюватисячя вже на початку тижня – саме тому Олег Тягнибок зажадав прийняти законопроект про заборону Компартії», – підкреслило джерело видання.

Натомість депутати від «Свободи» і Компартії запевняють, що «не піддадуться на провокації опонентів».

«Ми не будемо зривати розгляд законопроекту по Юлії Тимошенко!», – впевнено заявив заступник голови фракції «Свобода» Андрій Мохник.

А його соратник Ігор Мірошниченко додав, що 7 листопада у сесійній залі вдасться уникнути протистояння, проте більшою мірою це залежатиме від КПУ.

«Червоному прапору не місце у Верховній раді! Але давайте краще запитаємо у комуністів, що вони там вже запланували», – запропонував Мірошниченко і тут же зупинив представницю Компартії Оксану Калетник, яка йшла коридором.

«Оксано, а що там ваші неадекватні комуністи планують на четвер?», – поцікавився він у Калетник, запевнивши, що «йдеться не про неї».

«Ми сподіваємося , що ніяких провокацій не буде, і що ви будете вести себе пристойно», – зніяковіло відповіла Калетник.

Як повідомляв «Щоденний Львів», законопроекти про лікування ув’язнених заплановано розглянути у Верховній Раді 7 листопада, але «регіонали» дали зрозуміти, що не хочуть випускати Тимошенко за кордон, а в Адміністрації Президента допускають зрив домовленостей з ЄС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів