Законопроекти про лікування ув’язнених обіцяють розглянути завтра або в четвер

16:20 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: frontzmin.ua

Голова Верховної Ради Володимир Рибак запевнив, що вони направлені на розгляд сьогоднішнього засідання профільного комітету.

Як інформувало сьогодні, 4 листопада, «Радіо Свобода», розгляд законопроектів про лікування ув’язнених за кордоном, який дозволить екс-прем’єру виїхати за кордон, а Україні – підписати угоду про асоціацію з ЄС, заплановано у Верховній Раді на четвер.

У повідомленні про це сказано також: «Це випливає з порядку денного засідань Верховної Ради на 5-8 листопада, оприлюдненого сьогодні перед засіданням погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів парламенту».

Але вже невдовзі «Радіо Свобода» повідомило про ще один варіант розвитку подій у ньому:

«Голова Верховної Ради Володимир Рибак не виключає, що парламент завтра розгляне законопроекти щодо лікування засуджених за кордоном. За словами спікера, на даний час всі чотири законопроекти, спрямовані на вирішення питання екс-прем’єра Юлії Тимошенко, направлені на розгляд у профільний комітет.

Водночас Рибак зауважив, що у разі готовності цих документів, Верховна Рада може розглянути їх уже завтра. «Якщо буде раніше рішення комітету, ми зранку завтра погоджуватимемо першим питанням порядок денний сесії на цей тиждень, то ми можемо перенести розгляд цих законопроектів і на завтра, і на середу», – сказав Рибак.

Як повідомляв «Щоденний Львів», «регіонали» не хочуть випускати Тимошенко за кордон – зірвали засідання парламентського комітету з цього приводу й посилаються на новий судовий процес проти екс-прем’єра, ініційований сьогодні в США. а в Адміністрації Президента допускають зрив домовленостей з ЄС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів