Нацкорпус вимагатиме від Львівської облради неможливого у протидії колаборантам

15:18 15 березня 2021 р.

Фото до новини

Наприклад, накладення санкцій у Львівській області на бізнеси Тараса Козака і Віктора Медведчука. Таких повноважень обласна рада не має.

Завтра, 16 березня, у Львові під час сесії обласної ради активісти Нацкорпусу проведуть акцію проти діяльності колаборантів на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба Національного корпусу у Львівській області, пише Dailylviv.

Подаємо цей текст: "Завтра, 16 березня, у Львові біля обласної ради, під час сесії, Нацioнальний Kopпус проведе захід проти колаборантів. О 9:30 активісти закликатимуть депутатів чинити протидію діяльності депутатів від «ОПЗЖ» Тараса Козака, Віктора Медведчука на Львівщині через локальні обмеження на комерційну діяльність колаборантів і їхніх родичів.

Чого вимагатимуть націоналісти?

1.Ухвалити рішення про накладення санкцій на обласному рівні на бізнес колаборантів шляхом розірвання угод із комерційними структурами спонсорів тероризму, у тому числі, записаними на їхніх родичів.

2.Ухвалити звернення до РНБО з вимогою поширити санкції на всі активи спонсорів тероризму Тараса Козака та Віктора Медведчука, зокрема, оформлені на їхніх братів та інших родичів.

3.Ухвалити звернення до Верховної Ради щодо заборони антиукраїнських політичних проектів “ОПЗЖ” та “партія Шарія”.

4.Ухвалити звернення до Верховної Ради щодо необхідності негайного впровадження законопроекту про кримінальну відповідальність за колабораціонізм.

Влада не може ігнорувати спонсорів тероризму, які безперешкодно ведуть свій бізнес у Львівській області. Ми переконані, що кроки обласної ради щодо Козака та Медведчука мусять бути швидкими й ефективними! Депутати ЛОР зможуть продемонструвати свою державницьку позицію конкретними справами, підтримавши антиколаборантські ініціативи НацКорпусу.

Нагадаємо, з 16 лютого Нацкорпус провів низку акцій під стінами підприємств Козака і Медведчука у Львові. Спершу наш рух ініціював бойкотування комерційних структур колаборантів. Оскільки влада не відреагувала на наші вимоги, в подальшому націоналісти перейшли до прямих дій з блокування активів спонсорів тероризму. Минулого тижня активісти провели акцію проти колаборантів біля Львівської міськради. Тоді наше звернення прийняли та навіть виконали одну з вимог. Нацкopпус очікує подальших дій депутатів ЛМР. Обласна рада також не може залишатись осторонь боротьби проти колаборантів. Бізнесу путінських підстилок не місце на Львівщині!"

Третя акція протесту проти Козака-Медведчука на Львівщині

Новий телеканал Козака-Медведчука після години супутникового і кабельного мовлення перейшов на YouTube

"Свобода" вмиває руки від гендиректора НТА і Вголосу через його співпрацю з Тарасом Козаком

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів