Підрозділи Національної гвардії вийшли з Маріуполя – щоб не провокувати агресію

10:33 10 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 0629.com.ua

Про це повідомили в суботу в її прес-службі.

Прес-служба Національної гвардії України інформує сьогодні, 10 травня, в повідомленні «Обстановка у Маріуполі стабільно напружена»:

«Станом на 8 годину ранку 10 травня обстановка у місті Маріуполь залишається стабільно напруженою. Наразі сили НГУ відведено з епіцентру подій, аби не провокувати ще більшу агресію активістів та заради безпеки мирних маріупольців.

Нагадаємо, що під час вчорашніх сутичок біля будівлі міськуправління міліції один військовослужбовець загинув, а ще 4 отримали вогнепальні поранення. Окрім того вчора ввечері активісти здійснили підпал Маріупольської міськадміністрації.

Дії зловмисників перш за все спрямовані на зрив проведення президентських виборів у державі.

Командування Національної гвардії України та особовий склад роблять усе можливе, аби стабілізувати обстановку в місті».

Як повідомляв «Щоденний Львів», 9 травня в Маріуполі стріляли по натовпу в потилиці провокаторам з нього ж – про це свідчать результати журналістського розслідування Сергія Сидоренка; журналіст Матвій Нікітін повідомляв у п’ятницю, що терористи одягли в Маріуполі синьо-жовті пов’язки – щоб приписати свої звірства українцям; натомість секретар Ради національної безпеки Андрій Парубій відповів на запитання «Чи існує ймовірність введення в Україну так званих «миротворчих військ»?» так: «Росія введе війська в Україну після тисячі смертей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів