Національна гвардія відбила під Рубіжним напад терористів – шестеро бойовиків знищено, – ЗМІ (відео)

23:06 15 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це повідомив у неділю сайту «Inforesist.org» місцевий житель.


Відео: Gomon TV

Сайту «Inforesist.org» цитує сьогодні, 15  червня, в повідомленні «Нацгвардія розгромила бойовиків в Рубіжному»:

«У Рубіжному (місто на Луганщині. – «ЩЛ») відбувся бій. Подробиці бою описав місцевий житель опинився в епіцентрі подій.

Група добре озброєних бойовиків на вантажівці «Урал» і декількох легкових автомобілях, спробувала з двох сторін охопити блокпост Національної гвардії. При цьому вони відкрили шквальний вогонь з мінометів, кулеметів і стрілецької зброї по блокпосту.

Наші солдати у відповідь вогнем стримали наскок терористів. Через деякий час підійшло підкріплення, в тому числі близько 10 БТР.

Бойовики в поспіху змушені були відступити вбік Сєвєродонецька. У терористів убито шість осіб і кілька поранених. Втрати Нацгвардії – один контужений».

Натомість кореспондент «Громадського телебачення» Настя Станко повідомляє в неділю на своїй «Twitter»-сторінці: «В Рубіжному зараз сепаратисти луплять з мінометів. Тіла сепаратистів лежать просто на трасі в Щасті. Нікому забрати. В місті не працює ні міліція, ні лікарні, ні морг».

Як інформував «Щоденний Львів», на Луганщині – важкі бої між українськими силовиками й терористами, українська армія звільнила від бандформувань село Весела Гора під Луганськом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів