Настає час, коли 3-4 відсотки будуть красти і докидати комусь, – політик

21:07 31 березня 2019 р.

Фото до новини

Українці досі не пройшли точку неповернення. І будь-який новий Президент може змінити вектор розвитку країни в інший бік.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 31 березня, під час відеомарафону «Львівщина обирає Президента», який відбувається у Львівському прес-клубі заявив  голова Української Галицької партії Роман Лозинський.

- Дуже багато загроз українській державності, у нас триває війна з Росією. І дуже легко будь-якому іншому Президентові змінити курс зі Заходу на Схід. Тому нам потрібно будувати політичні інституції, які не дозволять Президентові, хто би це не був, змінити вектор нашої країни, - вважає він.

Коментуючи результати екзит-полу, Роман Лозинський сказав, що не варто забігати наперед.

- Усі найбільш ризикові речі можуть статися впродовж цієї ночі та двох наступних днів. Саме зараз настає час, коли 3-4 відсотки будуть красти і докидати комусь. Ще можуть бути провокації в час підвезення протоколів комісії, - каже він.

Голова Української Галицької партії зазначив, що за неофіційними повідомленнями, жоден з кандидатів не набрав значної кількості голосів.

- А це означає, що більшість виборців залишаться невдоволеними. Тому дуже багато людей буде з протестними настроями, якими легко маніпулювати, - зауважив Роман Лозинський.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів