Наші бійці продовжують виходити з Дебальцевого, – журналіст

10:50 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Воєнний кореспондент Олександр Рудоманов обдзвонив знайомих військових у гарячих точках.

«Один з підрозділів, які прикривали відхід із Дебальцевого, вийшов без втрат», – повідомив сьогодні, 19 лютого, воєнний кореспондент інтернет-видання «LB.ua» Олександр Рудоманов, конкретизуючи при цьому:

«Журналіст «LB.ua» обдзвонив знайомих військових у гарячих точках. «Другий батальйон 30-ї механізованої бригади ЗСУ, який вогневою підтримкою прикривав відведення військ із Дебальцевого, вибрався з міста без втрат, – повідомили «LB.ua» в керівництві батальйону.

Окрім того, як повідомили видання бійці, які перебувають біля Луганського, зараз там триває бій, який розпочався ще вчора ввечері. Застосовується стрілецька зброя й артилерія.

«Бійці танкового батальйону 14-ї механізованої бригади, які перебувають на Дебальцевському плацдармі», – повідомили «LB.ua», що вранці підбили танк і дві БМП противника.

Проте під час бою було підбито два наші танки. Екіпажам удалося врятуватися – танкіст Василь вивіз товаришів цивільним автомобілем. Бійці танкового батальйону просять оливний і паливний фільтри для їхнього транспорту».

Натомість на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» Олександр Рудоманов повідомив сьогодні, 19 лютого:

«Дебальцевський плацдарм. 9.20 Зі вчорашнього вечора бої поблизу Луганського. Бої йдуть з використанням артилерії та стрілецької зброї.

9.33. «ВЫШЛИ!», «У меня потерь нет», – короткі смс від комбата 2 бата 30 бригади. Хлопці в тому числі тримали коридор. 

9.40. 14 бригада, танковий батальйон. Мінус два наших танка. З Екіпажем все добре. Танкіст Вася вивіз. У ворогів мінкс танк і два БМП».

Своєю чергою, телеканал «112 Україна» передає сьогодні, 19 лютого:

«Для виведення сил АТО з Дебальцевого створено коридор, який захищений артилерією і підрозділами. Про це на брифінгу, який транслював телеканал «112 Україна», заявив представник штабу АТО Анатолій Стельмах.

«Для наших військ створено спеціальний коридор, який захищений нашою артилерією і підрозділами», – повідомив Стельмах».

Як інформував «Щоденний Львів», речник штабу АТО Анатолій Стельмах повідомив у четвер: «90% особового складу ЗСУ вийшли з Дебальцевого, для бійців створено «коридор», який захищає українська артилерія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів