У штабі АТО запевняють, що з Дебальцевого вже вийшли 90% наших бійців (відео)

09:52 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Речник штабу АТО Анатолій Стельмах повідомив у четвер: «90% особового складу ЗСУ вийшли з Дебальцевого, для бійців створено «коридор», який захищає українська артилерія».


Відео: Espreso.TV

 Речник штабу АТО Анатолій Стельмах повідомив сьогодні, 19 лютого, на брифінгу: «90% особового складу ЗСУ вийшли з Дебальцевого, для бійців створено «коридор», який захищає українська артилерія».

Про це інформують у четвер на сайті інтернет-видання «Українська правда». Натомість телеканал «Еспресо.TV» передав сьогодні, 19 лютого, що речник штабу АТО Анатолій Стельмах повідомив у його ефірі:

«Наразі закінчується планове відведення наших військ з Дебальцевого на нові рубежі. З міста та його околиць вийшли понад 80% особового складу.

Планова передислокація демонструє, що ніякого оточення не було. Частини й підрозділи, які вийшли з Дебальцевого, зараз займають нові, більш вигідні рубежі.

Хоч противник і зменшив кількість обстрілів на цьому напрямку, поодинокі випадки вогневого контакту з нашими військовими протягом минулої доби фіксуються. За вчорашній день терористи тричі обстріляли позиції сил АТО. Крім того, двічі зазнавало мінометного вогню місто Золоте, а по селищу Семигір'я била артилерія.

Протягом минулої доби також спостерігалася активізація обстрілів і на маріупольському напрямку. Поблизу села Широкине злочинці вели вогонь з танків по наших позиціях та 13 разів завдавали ударів з артилерії та мінометів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів