Нас не поставити на коліна – ми славна козацька нація!, – «Донбас»

00:28 5 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це заявив у своєму зверненні наприкінці 4 вересня Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас».

Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас» заявив наприкінці 4 вересня у своєму зверненні:

«Як боляче усвідомлювати те, скільки вже загинуло чистих та шалених сердець наших патріотов, починаючи з Майдану та «Небесної сотні». Тоді ще не всі усвідомили, що це лише початок боротьби, коли люди почали гинути і на Донеччині, і в Одесі.

Нелюди разом з Кремлем розпочали війну проти нашого народу та, на жаль, уже більше, аніж 2850 громадян України загинули, з них 850 – наших захисників-героїв. Кремль постачає важку техніку террористам на Сході, а Європа може видавати санкції, до того ж, лише на папері.

Лише ми – народ – зможемо протистояти Антихристу та перемогти, бо в нас немає іншого шляху! Нас не поставити на коліна – ми славна козацька нація.

Велика шана і вам, прості українці, які стали героями – волонтерами, санітарами, воїнами. Всі загиблі будуть жити в наших сердцях, вони віддали найдорожче – своє життя, заради майбутнього нашої країни.

СЛАВА УКРАЇНИ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

ВЕЛИКА ПОШАНА ВСЬОМУ НЕПЕРЕМОЖНОМУ НАРОДУ!».

Цю заяву опубліковано на сторінці Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів