Нардепи зі Львівщини запропонували провести кадрові ротації в її облдержадміністрації

13:38 10 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nabat.mk.ua

Зокрема вони радять призначити на керівні посади в ЛОДА громадських активістів.

Народні депутати міжфракційного об’єднання «Львівщина» закликали відмовитися від квотного принципу кадрової політики й просувати в команду новопризначеної голови облдержадміністрації Ірини Сех насамперед місцевих майданівців. Як стало відомо інтернет-виданню «ZAXID.NET» із власних джерел, 8 березня відбулися збори депутатів Верховної Ради від міжфракційного об’єднання «Львівщина» (сюди входять усі нардепи Львівщини) та розширених депутатських фракцій партії «Батьківщина» у Львівських обласній і міській радах, на яких і було розглянуто можливі кадрові ротації.

Так, серед можливих кандидатів на посаду заступника з гуманітарних питань облдержадміністрації назвали прізвища активістів Романа Брезіцького та Ярослава Музичка, останньому, щоправда, вже запропонували роботу в Києві. Управління культури може очолити майданівка Уляна Мороз, управління сім’ї та молоді – активіст Андрій Породко. Водночас управління охорони культурної спадщини довірили бЮрію Дубику, а медицину – Богдану Чечотці.

На посаді ж першого заступника голови ЛОДА бачать депутата ЛМР Андрія Якиміва. Силовий блок готові віддати кандидатам Миколі Кадикалу (начальник управління юстиції), Дмитру Гудимі (начальник управління державної виконавчої служби), Руслану Демінцаку (начальник обласного управління міліції).

Окрім того, на зборах закликали негайно відправити у відставку всю команду Олега Сала.Український католицький університет (УКУ) у відкритому зверненні до мешканців Львівщини також назвав «неприпустимим» формування нового управлінського складу області на основі принципу партійних квот.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів