Нардепи Львівщини кличуть усіх в Київ на підтримку Євромайдану

22:53 11 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

6 із 12-ти народних депутатів міжфракційного об’єднання «Львівщина» у Верховній Раді звернулися до львів’ян і мешканців Львівської області із закликом мобілізувати зусилля та енергію ля захисту Євромайдану.

Подаємо текст цього звернення зі скроченням: "У ніч з 10 на 11 грудня влада ще раз підтвердила свої наміри – силою придушити мирне повстання сотень тисяч українців, які вже третій тиждень відстоюють на головному майдані країни свої права, гарантовані законодавством та Конституцією України. Влада, на чолі з антиукраїнським президентом Віктором Януковичем, залишається глухою до вимог євромайдану. Попри обіцянки президента міжнародним послам припинити політичні репресії, кровопролиття та сісти за стіл переговорів, люди вкотре зіткнулись із беззаконням та насильством. Уся країна та світ із жахом спостерігали, як влада знову віддала наказ силою розігнати мирну акцію протесту. 

Третій тиждень тисячі українців героїчно захищають долю мільйонів, майбутнє всієї держави. Попри складні погодні умови та виснаження в обороні євромайдану, наші побратими і ми стоятимемо до переможного кінця. Закликаємо усіх приїхати в Київ та підтримати євромайдан, утвердити своє право жити в демократичній і європейській країні.

Народні депутати України: Степан Кубів, Ігор Васюник, Михайло Хміль, Андрій Парубій, Михайло Блавацький, Лідія Котеляк".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів