Нападники на десантників зі Львова розвернули танки за декілька хвилин до авіаудару по них, – учасник бою

10:30 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 4daily.net

Про це повідомив у четвер сайту «Informator.lg.ua» один із військовослужбовців 80-го окремого аеромобільного полку.

Сайт «Informator.lg.ua» передає сьогодні, 10 липня, в повідомленні «Таке враження, що бойовики знали про наближення літаків, – десантники в аеропорту»

«Українські десантники (з 80-го окремого аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ») допускають, що під час вчорашнього бою в аеропорту хтось міг передавати терористам інформацію про пересування військ. «Був момент, коли на нас пішли танки. І ось в одну мить танки розвертаються і їдуть назад у місто. Буквально через декілька хвилин після цього прилетіли наші літаки», – згадує один з учасників бою. 

Як уже повідомлялося, 9 липня в районі луганського аеропорту весь день тривав бій між терористами ЛНР та українськими військовослужбовцями. У результаті терористи зазнали величезних втрат. Серед представників сил АТО втрат немає».

Як інформував «Щоденний Львів», терористи обстрілювали львівських десантників в аеропорту Луганська з «Града» з-під лікарні, оточені в луганському аеропорту десантники відбили атаку бронетехніки й дочекалися авіації АТО, яка підбила вантажівку з нападниками, а також два танки й «Град», терористи поранили трьох десантників, до моргу в Луганську привезли три «КамАЗи» трупів нападників на десантників зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів