«Найнебезпечніша частина війни вже в минулому», – Президент

16:10 25 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: president.gov.ua

Петро Порошенко заявив у четвер: «Я переконаний, що мій мирний план спрацює. У мене немає сумніву, що головна, найнебезпечніша частина війни, вже в минулому, дякуючи героїзму наших українських солдат».

Президент України Петро Порошенко впевнений, що найнебезпечніша частина війни вже в минулому завдяки героїзму українських бійців. Про це глава держави заявив під час прес-конференції.

«Я переконаний, що мій мирний план спрацює. У мене немає сумніву, що головна, найнебезпечніша частина війни, вже в минулому, дякуючи героїзму наших українських солдат», – сказав він.

Раніше сьогодні Порошенко повідомив, що за минулу добу, 24 вересня, у зоні бойових дій на сході України «вперше не було поранено і не загинув жоден український військовий». У РНБО сьогодні повідомили, що українські підрозділи дотримуються режиму припинення вогню, а бойовики і російські найманці минулої доби «здійснили кілька обстрілів українських позицій в зоні АТО». «Російська сторона продовжує передислокацію сил та засобів», – додали в РНБО.

Про це повідомляє сьогодні, 25 вересня, «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів