Найбільше обстрілів позицій українських військ зафіксовано в районі Донецького аеропорту (відео)

09:40 24 вересня 2014 р.

Фото до новини

Як повідомили в середу в прес-службі керівництва антитерористичною операцією, ситуація в районі Маріуполя залишається стабільною та контрольованою силами АТО.


Відео: ТСН

У прес-службі керівництва антитерористичною операцією повідомили сьогодні, 24 вересня:

«Сили антитерористичної операції й надалі перебувають в місцях дислокації та виконують визначений в рамках тимчасового припинення вогню перелік завдань. Основну діяльність спрямовують на забезпечення охорони та оборони визначених ділянок, рубежів, блокпостів та важливих об’єктів.

Непідконтрольні збройні формування здійснюють вогневі удари по позиціях українських військовослужбовців. Найбільша кількість обстрілів наших позицій, в тому числі у нічний час, зафіксована в районі Донецького аеропорту. Цей стратегічний об’єкт вже півроку перебуває під контролем сил АТО.

В інших секторах відповідальності ніч минула відносно спокійно. Напередодні бойовики обстріляли позиції українських військових в районі Малоорловки та Дебальцевого. Ситуація в районі Маріуполя залишається стабільною та контрольованою силами АТО».

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-служби керівництва антитерористичною операцією в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у середу, що російські війська знову стягуються до українського кордону й на північ Криму

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів