На виставці відібраної в терористів зброї в Києві засвідчують її приналежність російській армії (відео)

23:44 11 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Експозицію цих трофеїв розгорнуто в центрі столиці України.


Відео: ТСН

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомляє сьогодні, 11 липня, в сюжеті «У музеї Великої Вітчизняної війни показали вилучену у терористів російську зброю»:

«Зразки вилученої у терористів зброї виставили в центрі Києва – у музеї Великої Вітчизняної війни.Завтра кожен охочий зможе побачити смертельний арсенал, який був спрямований проти українських вояків, а також документи, вилучені у терористів, зокрема, паспорти російських громадян.

Сьогодні все це показували послам іноземних держав, щоб продемонструвати усьому світові докази того, що бойовикам на Донеччині та Луганщині зброю постачала Росія.

Серед захопленого арсеналу є багато зброї з Криму – старі радянські зразки і навіть гармати з музеїв. Але й чимало саме російської зброї, причому збереглися навіть супроводжувальні документи російської армії.

Серед такого озброєння – сучасні вогнемети, установка «Нона» і одна з найстрашніших машин – БМ-21 «Град». З однієї такої терористи сьогодні світанку обстріляли українських військових під Зеленопіллям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів