На сайті Слідчого комітету РФ вже видалили наклеп про «вбивство російських солдатів українцями» (відео, оновлено)

15:22 16 липня 2014 р.

скріншот видаленого фейку

скріншот видаленого фейку
Фото: uapress.info

Один зі співробітників СК повідомив «Русской планете», що це «звинувачення було хибним».


Відео: ТСН

Інтернет-газета «Преса України» інформує сьогодні, 16 липня, в повідомленні «На сайті СК видалили новину про відкриття кримінальної справи по факту вбивства російських солдатів українцями»:

«З офіційного сайту Слідчого комітету Росії зникла новина про порушення кримінальної справи за фактом обстрілу Тарасівського району Ростовської області українськими військовими, в результаті якого загинули двоє російських десантників. Один із співробітників СК повідомив «Русской планете», що звинувачення було хибним.

Дана інформація з'явилася на сайті СК в 11:40. У повідомленні йдеться про те, що, за версією слідства, українські військові навмисно обстріляли російських силовиків з кулемета і бойової ручної стрілецької зброї.

Раніше СК стверджував, що напад проводили навмисне і узгоджено з метою знищити військовослужбовців Росії. Двоє російських військових отримали поранення, від яких пізніше померли.

Напередодні повідомлялося, що інцидент стався 14 липня в Тарасівському районі Ростовської області, а загинули двоє службовців за контрактом десантника.  Командування Повітряно-десантних військ спростувало повідомлення про смерть військовослужбовців».

Як інформував «Щоденний Львів», російські ЗМІ повідомили про загибель двох військових РФ унаслідок обстрілу з території України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів